Hotel Marvel

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 102 evaluări

6.4

Descriere hotel

Acest hotel, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Sunny Beach, la cca 100 de m de o plajă.
Cele 360 de camere de nefumători sunt împărțite pe 8 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi. Există de asemenea și magazine.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. În caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. Toate camerele au un minifrigider, un televizor și WiFi. În băi se află un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci într-un bazin cu apă de mică adâncime. O cadă cu hidromasaj le creează clienților o dispoziție relaxată minunată, iar băuturile răcoritoare și gustările de la barul piscinei aduc energie proaspătă. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu snorkelling, aerobic în apă, o sală de fitness, un joc de darts și o saună. Cineva se ocupă cu grijă de copii la miniclub, iar ei se pot distra foarte bine la minidiscotecă.
Zona cu restaurante dispune un restaurant pentru nefumători și de un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Băuturile alcoolice și nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.