TUI Travel Center este Franciza pentru Romania a TUI Group – liderul mondial in domeniul turismului.

Together

CONCEPT "TRAVEL HYPERMARKET"

Agentiile TUI TravelCenter din Romania functioneaza sub conceptul "Marketplace" sau “Travel Hypermarket” care se traduce printr-o varietate mare de furnizori, cu palete largi de destinatii si hoteluri in exclusivitate, prin garantarea unui concendiu in adevaratul sens al cuvantului si un raport calitate-pret competitive.

Prin TUI TravelCenter, clientii din Romania au acces direct la portofoliul divers al turoperatorului german, la servicii turistice de cea mai buna calitate, cazari in hoteluri din toate destinatiile de vacanta din lume, multe dintre ele operate sub marca proprie, o mare varietate de pachete turistice, croaziere, servicii de ticketing si asistenta turistica. Portofoliul celui mai mare touroperator mondial, TUI fiind pus in valoare de infrastructura grupului Memento, in beneficiul turistului roman.

CUSTOMER EXPERIENCE

Oferim tuturor clientilor care ne acorda increderea lor, mai mult decat "customer care", si anume servicii de "customer experience", depasindu-le asteptarile.
Siguranta pachetului turistic comercializat si calitatea vacantei deriva in primul rand din consultanta de calitate oferita din momentul achizitiei pachetului si pana la intoarcerea din calatorie.

Punem accentul pe calitate si pe satisfactia deplina a clientilor nostri. Din primul moment in care ne cauta si pana la intoarcerea acasa din calatorie, turistii romani au garantia celor mai bune servicii turistice si asistenta pe tot parcursul vacantei lor.

Frame
Information

VIZIUNE SI VALORI

Viziunea, valorile si angajamentul pe care il luam fata de clientii nostri, formeaza baza actiunii si atitudinii noastre - atat in interior, cat si in exterior. Calatoriile largesc mintea oamenilor deschizandu-le portile catre descoperirea diversitatii lumii, explorarea de noi orizonturi, experimentarea culturilor straine. Iar noi la TUI TravelCenter cream momente de neuitat pentru turistii romani si facem ca visele lor sa devina realitate.

Suntem constienti de importanta calatoriilor si a turismului pentru multe state ale lumii si pentru oamenii care locuiesc acolo. Suntem parteneri ai acestor regiuni si contribuim la modelarea viitorului lor - intr-un mod angajat si durabil. Think Travel. Think TUI.

PRODUS COMPLET! SERVICII DE CALITATE! VACANTE ORIUNDE IN LUME! HOTELURI IN EXCLUSIVITATE! SIGURANTA SI INCREDERE! PACHETE DE VACANTA CU AVION CURSA CHARTER CU PLECARI DIN ROMANIA, BULGARIA, AUSTRIA

TUI Travel Center, agentia de turism recunoscuta ca lider mondial pe piata calatoriilor. Cu o istorie bogata si o reputatie solida in industria turismului, suntem aici pentru a va ghida in lumea fascinanta a aventurilor.


Experienta noastra: TUI Travel Center face parte din grupul TUI, unul dintre cei mai mari operatori de turism din lume, cu o experienta de peste 50 de ani in domeniu. Aceasta vasta experienta ne permite sa oferim servicii de calitate superioara si cele mai bune oferte de calatorie disponibile.


O echipa dedicata: Suntem mandri de echipa noastra de experti in turism, care are cunostinte profunde despre cele mai populare destinatii de calatorie si tendintele din industrie. Acesti profesionisti va stau la dispozitie pentru a va ajuta sa planificati si sa rezervati cea mai potrivita calatorie pentru dumneavoastra.


Varietatea destinatiilor: Indiferent daca sunteti in cautarea unei vacante relaxante pe plaja, a unei aventuri in natura sau a unei experiente culturale, avem o gama diversificata de destinatii pentru a va satisface toate dorintele. De la plaje tropicale la orase cosmopolite, va oferim optiuni pentru toate tipurile de calatori.


Pachete personalizate: Stim ca fiecare calatorie este unica, asa ca ne straduim sa va oferim pachete personalizate, adaptate intereselor si bugetului dumneavoastra. Suntem aici pentru a va ajuta sa creati experiente de neuitat.


Servicii complete: Pe langa rezervari de hoteluri si bilete de avion, va oferim si servicii de inchirieri auto, asigurari de calatorie si alte servicii conexe pentru a va asigura ca aveti tot ce aveti nevoie pentru o calatorie fara griji.


Inovatie tehnologica: Suntem la curent cu cele mai recente tehnologii din industrie si oferim clientilor nostri o platforma online usor de utilizat pentru a cauta si rezerva calatorii. Cu noi, puteti calatori cu incredere stiind ca aveti acces la cele mai bune preturi si optiuni.


Angajament pentru sustenabilitate: Suntem dedicati protejarii mediului inconjurator si sustinem calatoriile responsabile. Ne straduim sa promovam optiuni de calatorie sustenabile si sa educam clientii nostri cu privire la practici prietenoase cu mediul.


La TUI Travel Center, ne mandrim cu abordarea noastra profesionala si cu relatia de lunga durata pe care o construim cu clientii nostri. Suntem aici pentru a va face fiecare calatorie o experienta de neuitat. Va invitam sa ne contactati astazi pentru a va planifica urmatoarea aventura. Calatoriti cu noi si descoperiti lumea!