First Mountain Zillertal

Descriere hotel

Acest hotel este amplasat direct în inima localității Aschau im Zillertal.
Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje și un seif. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Camerele au un pat dublu. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Un telefon, un televizor și WiFi creează confort optim. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, o sală de fitness, un spa și o saună.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese și un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.