Jufa Hotel Deutschlandsberg Sport Resort

Descriere hotel

Hotelul pentru drumeții are o ambianță perfectă pentru familiile cu copii și se află în Deutschlandsberg.
Hotelul oferă 54 de camere și dispune de lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, 7 săli de conferință, un centru de afaceri și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
În camere există un sistem de încălzire. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările de bază ale majorității camerelor. Clienților li se oferă un pat dublu pentru o noapte plăcută și liniștită. Mobilierul camerelor cuprinde un televizor, un seif și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
O terasă însorită invită la zăbovit. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, schi, tenis de masă, biliard, bowling, o saună și drumeție.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat.