Hotel Restaurant Mein Almhof

Descriere hotel

Hotelul de charme oferă condiții ideale pentru familiile cu copii și se află într-o zonă liniștită, la aproximativ 700 de m de centrul localității Nauders. La aeroportul Innsbruck (INN) se poate ajunge în cam 120 de km.
Hotelul cu aer condiționat cu un lift și o recepție dispune de 82 de camere. Servicii ca o cameră de bagaje și un seif contribuie la o ședere confortabilă. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Există de asemenea și magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.
O pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu sau o canapea. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Telefonul, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr și halate de baie. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscina cu zone exterioare și interioare garantează răcorire și odihnă activă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și mers nordic. Oferta sporturilor acvatice și de plajă include aqua-fitness. Datorită amplasării sale, unitatea de cazare se potrivește bine pentru schiori. La locul de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard și yoga, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj, cură, terapii anti-îmbătrânire și solariu. Pentru timpul liber se propun un miniclub și un cazinou.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant cu aer condiționat, o sală de mese și un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Zilnic sunt servite un bufet bogat la micul dejun și o cină. Lista cu bucate mai cuprinde și mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.