Hotel Pension Bergland

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 58 evaluări

8.7

Descriere hotel

Încadrat într-un peisaj pitoresc de lac, acest hotel de charme se află la Pertisau. Amatorii sporturilor de iarnă se simt minunat aici, căci locul se află într-un domeniu schiabil, cele mai apropiate pârtii de schi-fond sunt accesibile în doar 500 de m. În aproximativ 200 de m turiștii pot ajunge la mijloacele de transport în comun (autobuz).
Hotelul cu un lift dispune de 95 de camere, de 9 camere single și de 28 de camere duble. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, o sală de jocuri, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului.
În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și un radio. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție 3 camere de familie.
Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între pescuit și călărie. Prin scufundări subacvatice locul de cazare le oferă și clienților săi activi o activitate atrăgătoare pentru timpul liber. Unitatea de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă și un joc de darts, iar contra cost biliard. Hotelul oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună și un salon de înfrumusețare, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, un solariu. Un cazinou oferă distracție și divertisment.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.