Alpenhotel Montafon

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Alpenhotel Montafon

Acest hotel le urează bun venit clienților în Schruns.
La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. O cameră de bagaje și un seif se numără printre facilitățile hotelului. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un magazin de suveniruri și în alte magazine. Clienții unității de cazare sunt invitați să se relaxeze în grădină. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (contra cost). Printre alte servicii se găsesc un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 2 săli de conferință.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat „King size” sau o canapea. Stau la dispoziție un seif și un birou și, contra cost, un minibar. Telefonul, televizorul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de nefumători.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. O cadă cu hidromasaj îndeamnă la relaxare (gratuit). Abonamentele de schi sunt puse în vânzare la fața locului. Unitatea de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard și yoga. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și solariu. Se organizează un program de divertisment pentru adulți.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Micul dejun și cina garantează savori culinare zilnic. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Stau la dispoziție băuturi nealcoolice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Secured parking

Parking garage

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Lift

Conference rooms

Internet