Jufa Hotel Wipptal

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 680 evaluări

8.4

Descriere hotel

Acest hotel pentru drumeții oferă un mediu ideal pentru familiile cu copii și se află chiar în centrul localității Steinach am Brenner. Cei ce-și petrec concediul în mod activ pot să se bucure iarna de experiențe de neuitat pe zăpadă: pârtiile de schi se află direct în fața ușii.
În cele 80 de camere clienții se vor bucura de o ședere plăcută. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Hotelul dispune de o garderobă, de o cameră de bagaje, de un seif, de o sală de jocuri, de room-service, de o sală de conferințe și de o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Există de asemenea și magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj și o parcare. Oferta cuprinde și un autobuz propriu pentru navetă. Bicicliștii pot folosi parcările pentru biciclete ale centrului de cazare. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au o canapea. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Telefonul, televizorul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În băi există un duș. În plus, clienții savurează articole de cosmetică. Unitatea de cazare oferă camere de nefumători.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Un tobogan oferă distracție la scăldat pentru toate vârstele. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Activitățile numeroase și diverse propuse la hotel garantează distracții sportive, ca de ex. tenis, volei de plajă, mers nordic și jogging. Datorită amplasării sale, locul de cazare se potrivește bine pentru schiori. În sala de fitness clienții pot face sport după o zi plină de evenimente și își pot face rezerve noi de forțe și de sănătate. Oferta de relaxare a unității de cazare cuprinde o saună și o baie de aburi. Echipa de animatori a hotelului propune programe de divertisment pentru copii și adulți.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de o cafenea.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.