Hotel Am Brillantengrund

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.5

Foarte bun

din 902 evaluări

Prezentare generală

Hotel Am Brillantengrund

Hotelul urban oferă condiții ideale pentru cei ce știu să aprecieze atmosfera autentică și șarmul individual al locului de cazare și se află la adăpost de marea agitație, la aproximativ 1 km de centrul Vienei.
Cele 3 suite, cele 6 camere single și cele 21 de camere duble sunt împărțite pe 2 nivele la ele se poate ajunge cu un lift. Oferta include servicii de traducere. În spațiile comune poate fi folosită conexiunea la internet (contra cost). Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj (contra cost) și o parcare. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost), de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete.
Sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu. Clienții pot să-și depoziteze lucrurile de valoare într-un seif. Camerele au și un frigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun și un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Secured parking

Parking garage

Bikes available

Safety deposit box

Lift

Internet

Bicycle Park

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Hotel Am Brillantengrund accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Hotel Am Brillantengrund nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Hotel Am Brillantengrund

Ore de liniște

Hotelul Hotel Am Brillantengrund nu impune program de liniște

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?