Hotel Enziana Wien

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

6.7

Bun

din 4020 evaluări

Prezentare generală

Hotel Enziana Wien

Acest hotel urban din categoria de primă clasă oferă un mediu ideal pentru familiile cu copii și se află direct în inima Vienei.
Aparthotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 8 nivele cu un lift și 165 de camere. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Clienților hotelului le stau la dispoziție o garderobă, o cameră de bagaje, un schimb valutar, un serviciu de transfer, room-service, un centru de afaceri și un detector de fum. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet. Clienții primesc informații despre excursii la biroul de organizare a excursiilor Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Un garaj stă la dispoziție pentru parcarea mașinii. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Pentru paturile pentru copii se percepe o taxă suplimentară. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. În plus, există un telefon cu apelare directă, canale prin satelit, un adaptor de priză și WiFi (gratuit). În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile. Locul de cazare oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
Piscina cu o zonă de scăldat amenajată pentru copii oferă răcorire și înviorare. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, tenis, windsurfing, biliard și un solariu.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant (cu scaune înalte pentru copii), o cafenea și un bar. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Parking garage

Bikes available

Schimb valutar

Shops on site

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Internet

Bicycle Park

Cloakroom

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Hotel Enziana Wien accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Hotel Enziana Wien nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Hotel Enziana Wien

Ore de liniște

Hotelul Hotel Enziana Wien nu impune program de liniște