Kyriad Vienna Altmannsdorf

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

7.6

Bun

din 1454 evaluări

Prezentare generală

Kyriad Vienna Altmannsdorf

Acest hotel se află imediat în centrul Vienei.
Hotelul oferă 95 de camere pe 4 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (contra cost). Printre celelalte oferte se numără servicii de bonă, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service.
Camerele au un sistem de încălzire, bucătărie și baie. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. În chicinetă se află un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor cu ecran plat și cablu TV și WiFi. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Locul de cazare le propune tenis celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Programul de sporturi acvatice al hotelului include schi nautic, windsurfing, canoe, caiac și scufundări subacvatice. Spațiile pentru fitness se potrivesc perfect pentru un antrenament cuprinzător și divers. În unitatea de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa și o saună. În timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri.
Un restaurant stă la dispoziție. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Room service

Secured parking

Parking garage

Safety deposit box

Spălătorie

Shops on site

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Kyriad Vienna Altmannsdorf accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Kyriad Vienna Altmannsdorf nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Kyriad Vienna Altmannsdorf

Ore de liniște

Hotelul Kyriad Vienna Altmannsdorf nu impune program de liniște