The Ritz-Carlton, Vienna

Prezentare generală

The Ritz-Carlton, Vienna

Acest hotel se află chiar în centrul Vienei.
Cele 202 camere sunt împărțite pe 7 nivele la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Servicii ca o cameră de bagaje, un seif și un bancomat contribuie la o ședere confortabilă. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un magazin de suveniruri și în alte magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj (contra cost) și o parcare (contra cost). Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 8 săli de conferință.
În camere se află o sufragerie, o bucătărie și o baie, un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire contribuie la o atmosferă plăcută. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat „King size”. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor, un radio și WiFi. În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. Un sortiment de perne promite o stare de bine confortabilă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă, o cadă cu hidromasaj și un bideu. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de nefumători.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu partide de golf, o sală de fitness, aerobic, un spa, o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: 2 restaurante, o sală de mese și un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

Safety deposit box

Games room

Children's playground

Spălătorie

Shops on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul The Ritz-Carlton, Vienna accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul The Ritz-Carlton, Vienna nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului The Ritz-Carlton, Vienna

Ore de liniște

Hotelul The Ritz-Carlton, Vienna nu impune program de liniște

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?