Bay View Suites Paradise Island

Descriere hotel

Acest hotel se află pe insula Paradisului, la cca 5 minute de plaja cu nisip.
Hotelul cu aer condiționat dispune de 25 de camere. Recepția din zona de primire este disponibilă la orice oră și oferă flexibilitate în ce privește serviciile de check-in/check-out. Facilitățile unității de cazare cuprind o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Clienții vor găsi cu siguranță amintirea perfectă din concediu la magazinul de suveniruri. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (gratuit). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.
În camere se află o sufragerie, o bucătărie și o baie, un aparat de aer condiționat, un sistem de încălzire și un ventilator contribuie la o atmosferă plăcută. Balconul sau terasa sunt incluse în dotările standard ale majorității camerelor. Camerele cu mochetă dispun de un pat „King size” sau de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Datorită unui frigider, unui aragaz, unui cuptor cu microunde, unui aparat pentru cafea/ceai și unui congelator, chicineta este bine echipată pentru cei ce se aprovizionează singuri. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, un ceas deșteptător și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
3 piscine în aer liber promit împrospătare și înviorare. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, tenis și partide de golf. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum windsurfing, iahting, caiac, snorkelling și scufundări subacvatice. Spațiile pentru fitness se potrivesc perfect pentru un antrenament cuprinzător și divers. În unitatea de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa și un solariu. Un cazinou oferă distracție și divertisment.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienții iau mesele în atmosfera plăcută a restaurantului (zonă pentru fumători și scaun înalt pentru copii). Un mic dejun continental garantează o zi bună de dimineață. La prânz clienții aleg mâncăruri à la carte sau comandă un meniu fix. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție picnic.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.