Atlas

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

7.6

Bun

din 602 evaluări

Prezentare generală

Atlas

Acest hotel se află la aproximativ 350 de m de plaja cu nisip, într-o zonă centrală la Nisipurile de Aur.
Hotelul oferă 273 de camere și dispune de lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Facilitățile unității de cazare cuprind o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri. În funcție de disponibilitate, clienții ce călătoresc cu mașina personală pot folosi parcarea. Printre serviciile oferite se numără servicii de bonă, un serviciu de transfer, room service 24h, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un medic de la hotel. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost).
Aparatul de aer condiționat și ventilatorul creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, există un birou, pentru un seif și un minibar apar costuri suplimentare. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Telefonul, un televizor cu canale prin cablu și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr și o oglindă de machiaj. De asemenea stau la dispoziție camere cu băi fără obstacole. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Un tobogan de apă oferă distracție la scăldat pentru toate vârstele, iar un bar oferă băuturi răcoritoare și forțe noi pentru distracție. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între volei de plajă și volei. Unitatea de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts și aerobic, iar contra cost biliard. Locul de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, un solariu. Copiii se pot juca la miniclub (gratuit) și pot dansa și cânta în minidiscotecă.
Hotelul dispune de un restaurant și de un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Pentru masă se poate alege între mic dejun, prânz și cină. Pentru preferințe speciale, locul de cazare are la dispoziție și feluri de mâncare vegetariene. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Tobogan cu apă

Fitness

Swimming pool

Free parking

Secured parking

Bikes available

24-hours front desk

Schimb valutar

Safety deposit box

Games room

Club pentru copii

Children's playground

Spălătorie

Barber / Beauty shop

Lift

Air conditioning

Free Wi-Fi

Conference rooms

Internet

Medical assistance

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Atlas accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Atlas nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Atlas

Ore de liniște

Hotelul Atlas nu impune program de liniște

Hoteluri similare

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?