Gladiola

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

6.5

Bun

din 52 evaluări

Prezentare generală

Gladiola

Resortul se află la câțiva metri de plaja cu nisip, în centrul stațiunii Nisipurile de Aur, într-un cartier dinamic cu magazine și locuri de divertisment - pentru turiști de la plajă - un punct de plecare ideal ca să-și cunoască mai bine locul de vacanță. Imediat în fața ușii se află diverse baruri și restaurante, la cele mai apropiate cluburi de noapte se poate ajunge în 100 de m, iar la o distanță de cca 100 de m se găsesc locuri de făcut cumpărături. Cel mai apropiat aeroport este Varna (VAR), distanța este de aproximativ 20 de km.
Clienții au la dispoziție 100 de camere de nefumători într-o clădire principală cu 6 etaje și 2 clădiri auxiliare. În acest resort cu un lift clienții sunt întâmpinați călduros la recepția deschisă la orice oră din zona de primire. Complexul cu aer condiționat dispune de un seif, de un schimb valutar, de asistență medicală, de room-service și de un serviciu de spălătorie și curățătorie. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Există de asemenea și magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. Toate camerele au un minifrigider, un telefon cu apelare directă și un televizor cu canale prin satelit/cablu TV. În băi există un duș.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Spațiile pentru fitness se potrivesc perfect pentru un antrenament cuprinzător și divers. Clienții au acces la o zonă de relaxare cu un solariu. Contra cost există terapii prin masaj.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Printre avantajele unui sejur all inclusive se numără diverse oferte, ca de exemplu o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină.
În resort sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Fitness

Swimming pool

Free parking

Secured parking

24-hours front desk

Schimb valutar

Safety deposit box

Club de noapte/DJ

Spălătorie

Shops on site

Pets allowed

Camere pentru nefumători

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Free Wi-Fi

Internet

Lobby

Medical assistance

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Gladiola accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Gladiola nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Gladiola

Ore de liniște

Hotelul Gladiola nu impune program de liniște

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?