Hotel Astoria

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.6

Foarte bun

din 1324 evaluări

Prezentare generală

Hotel Astoria

Pentru turiști de la plajă, complexul este un bun punct de plecare pentru a descoperi mai îndeaproape Nisipurile de Aur: hotelul se află în centru, la nu mai mult de 50 de metri de plaja cu nisip, cu diverse posibilități de petrecere a timpului liber în zonă. Direct în fața ușii centrului de cazare se află diverse locuri de ieșit în oraș și locuri de divertisment. Cel mai apropiat aeroport este Varna (VAR), și se află la cca 40 de km, la aeroportul Bourgas (BOJ) se poate ajunge în aproximativ 120 de km.
Clienții vor găsi 20 de apartamente și 60 de camere duble ce sunt împărțite pe două clădiri cu 10 etaje și cu lift. Recepția este deschisă la orice oră. Printre facilitățile locului de cazare se numără o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. În magazinele de suveniruri este posibil să cumperi o mică amintire din concediu pentru acasă. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un medic de la hotel. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost).
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. În plus sunt disponibile un minibar și un birou și, contra unui supliment de preț, un seif. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Locul de cazare oferă camere de familie și 80 de camere de nefumători.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Cei ce nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc pot profita de boccia. Contra cost se oferă ciclism/ciclism montan. Datorită unor sporturi ca aqua-fitness, și, contra cost, schi nautic, hidrobicicletă și plimbări cu banana, iubitorii sporturilor acvatice se vor simți în mediul lor. În complexul cu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, gimnastică și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live și o discotecă oferă distracție pe măsură.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea, un bar și un pub. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Complexul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Printre avantajele unui sejur all inclusive se numără diverse oferte, ca de exemplu o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. Pentru preferințe speciale, locul de cazare are la dispoziție și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, complexul pune la dispoziție gustări. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Secured parking

Bikes available

24-hours front desk

Schimb valutar

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Club de noapte/DJ

Club pentru copii

Children's playground

Spălătorie

Shops on site

Barber / Beauty shop

Camere pentru nefumători

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Medical assistance

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Hotel Astoria accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Hotel Astoria nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Hotel Astoria

Ore de liniște

Hotelul Hotel Astoria nu impune program de liniște

Hoteluri similare

Hotel Hotel Shipka
Nisipurile de Aur Bulgaria
Hotel Golden Line Hotel
Nisipurile de Aur Bulgaria
Hotel Hotel Royal
Nisipurile de Aur Bulgaria
Hotel Kristal
Nisipurile de Aur Bulgaria
Hotel Admiral Hotel
Nisipurile de Aur Bulgaria

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?