Hvd Reina Del Mar

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

9.1

Excepțional

din 638 evaluări

Prezentare generală

Hvd Reina Del Mar

Acest hotel la plajă oferă un mediu ideal pentru familiile cu copii și se află la aproximativ 1 km de centrul Obzorului. Cele mai apropiate aeroporturi sunt Varna (VAR) și Bourgas (BOJ).
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Hotelul cu aer condiționat dispune de un seif, de o sală de jocuri, de un serviciu de închiriat mașini, de room-service, de un serviciu de spălătorie și curățătorie și de un medic de la hotel. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un magazin de suveniruri și în alte magazine. În plus există un loc de joacă pentru cei mici. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește un balcon sau o terasă. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon, un televizor cu ecran plat și cablu TV, un radio, un ceas deșteptător și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. În băi există un duș. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
3 piscine exterioare aduc împrospătare răcoritoare pe timp de arșiță, în zilele mohorâte clienții pot folosi și cele 2 piscine acoperite. În plus există o zonă de scăldat amenajată pentru copii cu 3 bazine cu apă de mică adâncime. Relaxare agreabilă în cada cu hidromasaj, distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cât de mult se pot distra în apă. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa însorită. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și tenis. Datorită unor sporturi ca plimbări cu scuterul acvatic și plimbări cu banana, unitatea de cazare îi atrage și pe cei ce practică sporturi acvatice. Spațiile pentru fitness se potrivesc perfect pentru un antrenament cuprinzător și divers. Hotelul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care o saună, o baie de aburi și un hamam, și, contra unei taxe suplimentare - un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o minidiscotecă și muzică live.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi bucate delicioase în cele 3 restaurante de nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare All-Inclusive-Special. La micul dejun (), prânz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mâncăruri à la carte după propriul gust. La cerere se pregătesc și meniuri pentru copii. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Tobogan cu apă

Fitness

Swimming pool

Free parking

Secured parking

Bikes available

24-hours front desk

Safety deposit box

Games room

Club pentru copii

Children's playground

Spălătorie

Shops on site

Camere pentru nefumători

Air conditioning

Free Wi-Fi

Internet

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Hvd Reina Del Mar accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Hvd Reina Del Mar nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Hvd Reina Del Mar

Ore de liniște

Hotelul Hvd Reina Del Mar nu impune program de liniște