Baikal

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.7

Foarte bun

din 246 evaluări

Prezentare generală

Baikal

Acest hotel este amplasat direct în inima stațiunii Sunny Beach.
Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Hotelul cu aer condiționat dispune de un seif, de un chioșc cu ziare, de o sală de jocuri, de servicii de bonă, de un serviciu de spălătorie și curățătorie și de un coafor. În spațiile comune este disponibil WiFi. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. În plus există un loc de joacă pentru cei mici. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare.
În camere se găsesc o zonă de living și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Există un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Un telefon, canale prin satelit și WiFi (contra cost) creează confort optim. În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. În ce privește timpul liber, hotelul mai oferă, pe lângă o sală de fitness, tenis de masă, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj, și minigolf și biliard contra cost. Copiii se pot juca la miniclub (gratuit) și pot dansa și cânta în minidiscotecă.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Restaurant

Bar

Tobogan cu apă

Swimming pool

Free parking

Secured parking

24-hours front desk

Safety deposit box

Games room

Club pentru copii

Children's playground

Spălătorie

Shops on site

Mini-market on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Free Wi-Fi

Internet

Lobby

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Baikal accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Baikal nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Baikal

Ore de liniște

Hotelul Baikal nu impune program de liniște

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?