Bora Bora

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.2

Foarte bun

din 209 evaluări

Prezentare generală

Bora Bora

Hotelul la plajă, un loc ideal pentru turiști de la plajă, se află la Sunny Beach, la doar 50 de m de plaja cu nisip, într-o zonă liniștită. Aeroportul Bourgas (BOJ) este la aproximativ 15 km.
Hotelul oferă 41 de camere de nefumători, 2 apartamente, 2 garsoniere și 31 de camere duble pe 5 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbește mai multe limbi de la recepția nonstop din zona de primire vă ajută cu plăcere în orice situație. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție un seif, un spațiu cu televizor, room-service, un serviciu de spălătorie, o sală de banchete și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. În funcție de disponibilitate, clienții ce călătoresc cu mașina personală pot folosi parcarea (gratuit). Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă (contra cost).
În camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Există un minibar. De asemenea, o chicinetă cu un frigider și un minifrigider sunt disponibile în mod standard. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea stau la dispoziție camere cu băi fără obstacole.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, o sală de fitness, biliard și un spa.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

24-hours front desk

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Children's playground

Spălătorie

Lift

Air conditioning

Internet

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Bora Bora accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Bora Bora nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Bora Bora

Ore de liniște

Hotelul Bora Bora nu impune program de liniște

Hoteluri similare

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?