Hotel Iskar

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

7.7

Bun

din 438 evaluări

Prezentare generală

Hotel Iskar

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în centrul stațiunii Sunny Beach, la doar câteva secunde de plaja cu nisip. Până la cel mai apropiat aeroport, Bourgas (BOJ), sunt aproximativ 30 de km, Varna (VAR) se află la o distanță de în jur de 90 de km.
Hotelul cu aer condiționat oferă 155 de camere de nefumători și dispune de 4 lifturi. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Facilitățile unității de cazare cuprind un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Există de asemenea și magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie și un medic de la hotel. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost), de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu. Contra cost, clienții pot să-și depoziteze lucrurile de valoare într-un seif. În chicinetă se află un frigider și un minifrigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.
Partea exterioară cu zonă amenajată pentru copii oferă 3 piscine și se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Locul de cazare oferă prin volei de plajă, volei, baschet și tir cu arcul și prin ciclism/ciclism montan, boccia și minigolf cu plată mai multe posibilități de a face sport în aer liber. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de scufundări subacvatice și aqua-fitness. La hotelul cu o sală de fitness, badminton, biliard, un joc de darts și aerobic și cu tenis de masă contra cost, clienților le stă la dispoziție o mare diversitate de activități sportive în interior. Clienții au acces la o zonă de relaxare cu un spa. Contra cost există terapii prin masaj. Programul de divertisment cuprinde un program de recreere și un miniclub.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Zilnic se organizează un bufet divers la mic dejun și cină, la prânz și cină poate fi comandat un meniu fix. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Tobogan cu apă

Fitness

Swimming pool

Free parking

Secured parking

Bikes available

24-hours front desk

Schimb valutar

Safety deposit box

Games room

Club de noapte/DJ

Club pentru copii

Children's playground

Spălătorie

Shops on site

Pets allowed

Camere pentru nefumători

Lift

Air conditioning

Free Wi-Fi

Internet

Bicycle Park

Medical assistance

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Hotel Iskar accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Hotel Iskar nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Hotel Iskar

Ore de liniște

Hotelul Hotel Iskar nu impune program de liniște

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?