Hotel Karolina

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

7.4

Bun

din 401 evaluări

Prezentare generală

Hotel Karolina

Acest hotel la plajă se află la Sunny Beach la cca 80 de m de o plajă cu nisip pe o stradă principală. Clienții ajung în centrul localității după aproximativ 2 km. În apropierea locului de cazare se găsesc, pe lângă diverse magazine și restaurante, și stații ale mijloacelor locale de transport în comun. Cel mai apropiat aeroport este Bourgas (BOJ), distanța este de aproximativ 25 de km.
Cele 24 de garsoniere, cele 3 camere single și cele 72 de camere duble sunt împărțite pe 6 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. Aparthotelul cu aer condiționat dispune de o cameră de bagaje, de un seif, de o bibliotecă, de room-service, de un serviciu de spălătorie și curățătorie, de un coafor, de o sală de banchete și de o spălătorie de tip self-service. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Clienții pot cumpăra mici amintiri din concediu de la magazinele de suveniruri. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Camerele cu mochetă dispun de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. În plus sunt disponibile un minibar și un birou și, contra unui supliment de preț, un seif. În chicinetă se găsesc un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Locul de cazare oferă camere de nefumători.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. În zona de scăldat există și o cadă cu hidromasaj, un tobogan de apă și un bar. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc pot profita de volei de plajă. Contra cost se oferă călărie. O sală de fitness și biliard fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. Aparthotelul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care o saună, o baie de aburi, un hamam și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - un spa și terapii prin masaj. În timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri (contra cost).
Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Cei ce rezervă un concediu all inclusive sunt așteptați de oferte speciale, ca de exemplu băuturi nealcoolice și gustări. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. Stau la dispoziție băuturi alcoolice.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Tobogan cu apă

Secured parking

24-hours front desk

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Club pentru copii

Children's playground

Spălătorie

Shops on site

Barber / Beauty shop

Camere pentru nefumători

Lift

Air conditioning

Internet

Lobby

Medical assistance

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Hotel Karolina accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Hotel Karolina nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Hotel Karolina

Ore de liniște

Hotelul Hotel Karolina nu impune program de liniște

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?