Hotel Kavkaz Golden Dune

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

7.8

Bun

din 306 evaluări

Prezentare generală

Hotel Kavkaz Golden Dune

Hotelul pentru familii, care se potrivește cel mai bine pentru turiști de la plajă și familii, se află la Sunny Beach la doar 200 de m de plaja cu nisip, pe o stradă principală, la punctele de atracție turistică se ajunge în aproximativ 1 km. Până la aeroportul Bourgas (BOJ) sunt aproximativ 35 de km.
Clienții au la dispoziție 18 Suite Junior, 3 camere single și 99 de camere duble într-o clădire principală cu 4 etaje și o clădire auxiliară cu 5 etaje. În acest hotel cu un lift clienții sunt întâmpinați călduros la recepția deschisă la orice oră din zona de primire. În seiful hotelului se pot păstra lucrurile de valoare ale clienților. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un chioșc cu ziare. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (contra cost). Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și un medic de la hotel. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.
În camere există o sufragerie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de o canapea. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Accesul la internet, un telefon cu apelare directă și un televizor cu canale prin satelit/cablu TV oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Locul de cazare oferă camere de familie și 120 de camere de nefumători.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Hotelul le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Unitatea de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă și un joc de darts, iar contra cost biliard. O zonă de relaxare cu un spa este ocazia ideală de a se destinde după o zi lungă. Terapii contra cost ca o saună și terapii prin masaj sunt de asemenea propuse de ofertă.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și o zonă separată pentru fumători. Hotelul oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Printre avantajele unui sejur all inclusive se numără diverse oferte, ca de exemplu o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină.
La locul de cazare se acceptă ca mijloc de plată Visa.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

24-hours front desk

Safety deposit box

Spălătorie

Mini-market on site

Barber / Beauty shop

Zonă pentru fumători

Camere pentru nefumători

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Medical assistance

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Hotel Kavkaz Golden Dune accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Hotel Kavkaz Golden Dune nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Hotel Kavkaz Golden Dune

Ore de liniște

Hotelul Hotel Kavkaz Golden Dune nu impune program de liniște

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?