Hotel Mena Palace

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

7.9

Bun

din 243 evaluări

Prezentare generală

Hotel Mena Palace

Acest hotel se află la Sunny Beach, cel mai apropiat aeroport este Bourgas (BOJ).
Hotelul cu un lift dispune de 164 de camere. La recepția din zona de primire personalul care vorbește engleză și germană vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Obiectele de valoare pot fi păstrate în siguranță în seiful hotelului. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Sunt disponibile dormitoare separate. Mobilierul camerelor cuprinde un minibar, un telefon și canale prin satelit. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
În afară de piscinele interioare și exterioare există și un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa însorită. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Clienții pot folosi diverse oferte de activități pentru timpul liber, printre care minigolf, o sală de fitness și un joc de darts și contra cost și biliard și o saună. Programul de divertisment cuprinde un program de recreere și un miniclub.
Zona cu restaurante dispune restaurant tip bufet și de o sală de mese. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi, la prânz și cină clienții se servesc de la bufetul bogat.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Tobogan cu apă

Fitness

Swimming pool

Secured parking

24-hours front desk

Schimb valutar

Safety deposit box

Games room

Club pentru copii

Children's playground

Spălătorie

Shops on site

Lift

Air conditioning

Free Wi-Fi

Internet

Lobby

Medical assistance

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Hotel Mena Palace accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Hotel Mena Palace nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Hotel Mena Palace

Ore de liniște

Hotelul Hotel Mena Palace nu impune program de liniște

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?