Hotel Meridian

Prezentare generală

Hotel Meridian

Acest hotel la plajă din categoria de primă clasă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în centrul stațiunii Sunny Beach, la cca 200 de m de plajă. Direct în fața locului de cazare se află o stație de autobuz.
Clienților le stau la dispoziție 268 de camere de nefumători și o recepție deschisă 24 de ore în zona de recepție. Hotelul dispune de o cameră de bagaje, de o sală de jocuri și de un serviciu de transfer. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă în spațiile comune. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea locului de cazare.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor și WiFi. În băi se găsește un uscător de păr.
Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Cei mari și și cei mici au posibilitatea de a-și face șederea mai interesantă prin programele de divertisment.
Zona cu restaurante dispune un restaurant pentru nefumători și de un lobby bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. Băuturile alcoolice și nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Restaurant

Bar

Swimming pool

Free parking

Secured parking

Bikes available

24-hours front desk

Games room

Children's playground

Spălătorie

Mini-market on site

Camere pentru nefumători

Air conditioning

Free Wi-Fi

Internet

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Hotel Meridian accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Hotel Meridian nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Hotel Meridian

Ore de liniște

Hotelul Hotel Meridian nu impune program de liniște

Hoteluri similare

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?