Hotel Tiara Beach

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.8

Foarte bun

din 561 evaluări

Prezentare generală

Hotel Tiara Beach

Acest hotel pentru familii se află la cca 80 de m de plaja cu nisip, într-un cartier animat, direct în centrul stațiunii Sunny Beach. Aici există mai multe posibilități de petrecere a timpului liber sau de inițiere a unor mici tururi de explorare. La doar câțiva metri distanță de locul de cazare se află diverse restaurante, baruri și magazine. Cel mai apropiat aeroport este Bourgas (BOJ) și se află la aproximativ 30 de km, la Varna (VAR) se poate ajunge în cam 100 de km.
Cele 324 de camere sunt împărțite pe 6 etaje la ele se poate ajunge cu 4 lifturi. Recepția din zona de primire este disponibilă la orice oră și oferă flexibilitate în ce privește serviciile de check-in/check-out. Resortul cu aer condiționat dispune de un seif, de un schimb valutar, de o sală de jocuri, de asistență medicală, de room-service, de un serviciu de spălătorie și curățătorie, de un coafor și de o sală de conferințe. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Complexul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea resortului. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu și de o canapea. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Camerele au și un frigider. Un telefon cu apelare directă și un televizor cu canale prin satelit/cablu TV oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci într-un bazin cu apă de mică adâncime. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Diverse activități sportive propuse la locul de cazare asigură divertisment, ca de exemplu boccia, volei de plajă, volei și tir cu arcul și contra cost - ciclism/ciclism montan. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă aqua-fitness. Resortul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, gimnastică și aerobic, iar contra cost bowling. Locul de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Resortul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. La mic dejun și o cină se organizează un bufet divers.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Tobogan cu apă

Swimming pool

Free parking

Secured parking

Bikes available

24-hours front desk

Schimb valutar

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Club de noapte/DJ

Club pentru copii

Children's playground

Spălătorie

Shops on site

Barber / Beauty shop

Camere pentru nefumători

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Free Wi-Fi

Conference rooms

Internet

Lobby

Medical assistance

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Hotel Tiara Beach accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Hotel Tiara Beach nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Hotel Tiara Beach

Ore de liniște

Hotelul Hotel Tiara Beach nu impune program de liniște

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?