Lion Hotel Sunny Beach

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.6

Foarte bun

din 308 evaluări

Prezentare generală

Lion Hotel Sunny Beach

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Sunny Beach nu departe de o plajă, centrul stațiunii Sunny Beach se află la cam 1,9 km distanță. Aeroportul Bourgas (BOJ) este la aproximativ 25 de km.
Această unitate dispune de un lift și de o recepție deschisă 24 de ore. Un seif le stă la dispoziție clienților. Hotelul oferă o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea unității de cazare.
Aparatul de aer condiționat și încălzire reglabilă la nivel central creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Paturile pentru copii sunt puse la dispoziție gratuit. Toate camerele au un minibar, un telefon cu apelare directă și canale prin satelit. În baia dotată cu o cadă stă la dispoziție un uscător de păr. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
La hotel clienții au posibilitatea de a practica anumite activități sportive, de a-și petrece timpul liber în mod activ și de asemenea, de a se relaxa și odihni. Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Activitățile cu plată de petrecere a timpului liber în unitatea de cazare includ biliard și terapii prin masaj.
Zona cu restaurante dispune de un lobby bar. Clienții vor găsi ospitalitate și o ambianță plăcută în cele 2 restaurante pentru nefumători. La mic dejun și o cină se organizează un bufet divers. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Hotelul acceptă ca mijloace de plată carduri de credit uzuale.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Swimming pool

Free parking

Secured parking

24-hours front desk

Schimb valutar

Safety deposit box

Camere pentru nefumători

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Lobby

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Lion Hotel Sunny Beach accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Lion Hotel Sunny Beach nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Lion Hotel Sunny Beach

Ore de liniște

Hotelul Lion Hotel Sunny Beach nu impune program de liniște

Hoteluri similare

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?