Nobel

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

7.8

Bun

din 509 evaluări

Prezentare generală

Nobel

Acest hotel la plajă din categoria de 4 stele este situat într-o zonă liniștită la Sunny Beach, chiar pe plaja cu nisip, în centrul stațiunii Sunny Beach, la atracțiile turistice se ajunge în aproximativ 600 de m.
Sunt disponibile 10 suite, 6 apartamente și 134 de camere duble. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Printre facilitățile hotelului se numără un seif și un schimb valutar. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre celelalte oferte se numără asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și un medic de la hotel.
Camerele au un aparat de aer condiționat, sufragerie și baie. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat și WiFi (gratuit) creează confort optim. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
În afară de piscinele interioare și exterioare există și un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Șezlongurile și umbrelele de pe terasa însorită contribuie la o vacanță perfectă. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Unitatea de cazare le propune volei celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Hotelul oferă prin o sală de fitness și prin tenis de masă cu plată activități sportive în interior. Unitatea de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care o saună, un hamam și un salon de înfrumusețare, și, contra unei taxe suplimentare - terapii prin masaj și un solariu. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă și muzică live oferă distracție pe măsură.
Zona cu restaurante dispune de un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în unul din cele 3 restaurante (nefumători, bufet și à la carte). Se oferă spre rezervare All-Inclusive-Special. Printre avantajele unui sejur all inclusive se numără diverse oferte, ca de exemplu o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un mic dejun pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce se trezesc târziu, prânzul și cina îmbie cu o ofertă diversificată de bucate. Pentru preferințe speciale, locul de cazare are la dispoziție și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Fitness

Swimming pool

Free parking

Secured parking

Bikes available

24-hours front desk

Schimb valutar

Safety deposit box

Games room

Club de noapte/DJ

Club pentru copii

Children's playground

Spălătorie

Shops on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Camere pentru nefumători

Air conditioning

Free Wi-Fi

Conference rooms

Internet

Lobby

Medical assistance

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Nobel accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Nobel nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Nobel

Ore de liniște

Hotelul Nobel nu impune program de liniște

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?