Premier Fort Beach

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

9.1

Excepțional

din 619 evaluări

Prezentare generală

Premier Fort Beach

Hotelul la plajă se află la aproximativ 7 km de plajă, într-o zonă centrală în Sveti Vlas.
Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. O cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile hotelului. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Printre celelalte oferte se numără servicii de bonă, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă.
În camere există o sufragerie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Camerele au un pat dublu sau o canapea. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. În chicinetă se află un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Complexul de piscine cu 2 piscine în aer liber și bazine pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Un tobogan de apă oferă distracție la scăldat pentru toate vârstele, iar un bar oferă băuturi răcoritoare și forțe noi pentru distracție. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis, volei de plajă și partide de golf. Oferta sporturilor acvatice și de plajă include aqua-fitness. Hotelul le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, badminton, un joc de darts, yoga și aerobic. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o discotecă, un cazinou și un club de noapte oferă distracție pe măsură.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: 2 restaurante, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. Pentru preferințe speciale, hotelul are la dispoziție și feluri de mâncare vegetariene. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Tobogan cu apă

Secured parking

Schimb valutar

Safety deposit box

Club de noapte/DJ

Cazino

Club pentru copii

Children's playground

Spălătorie

Shops on site

Barber / Beauty shop

Lift

Air conditioning

Internet

Theatre

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Premier Fort Beach accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Premier Fort Beach nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Premier Fort Beach

Ore de liniște

Hotelul Premier Fort Beach nu impune program de liniște

Hoteluri similare

Hotel Zefir Hotel
Sunny Beach Bulgaria
Hotel Karlovo
Sunny Beach Bulgaria
Hotel Hotel Glarus
Sunny Beach Bulgaria
Hotel Hotel Meridian
Sunny Beach Bulgaria
Hotel Bora Bora
Sunny Beach Bulgaria
Hotel Hvd Club Bor
Sunny Beach Bulgaria

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?