Zefir Hotel

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

7.9

Bun

din 553 evaluări

Prezentare generală

Zefir Hotel

Acest hotel se află chiar pe plaja cu nisip, într-o zonă centrală în Sunny Beach.
La recepția din zona de primire personalul care vorbește germană vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Hotelul dispune de un seif, un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost și de servicii de bonă. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Există de asemenea și magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă.
Sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Telefonul, canale prin satelit și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. În plus, băuturile răcoritoare de la barul piscinei și toboganul de apă le creează cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu volei de plajă, o sală de fitness, un joc de darts și aerobic. Copiii se pot juca la miniclub (contra cost) și pot dansa și cânta în minidiscotecă.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Pot fi rezervate diverse mese. Clienții pot alege între demipensiune și regim all inclusive. Printre avantajele unei șederi all inclusive se numără nu doar o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice, ci și gustări. Se oferă micul dejun, prânzul și cina.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Tobogan cu apă

Secured parking

Schimb valutar

Safety deposit box

Club pentru copii

Children's playground

Shops on site

Pets allowed

Lift

Internet

Lobby

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Zefir Hotel accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Zefir Hotel nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Zefir Hotel

Ore de liniște

Hotelul Zefir Hotel nu impune program de liniște

Hoteluri similare

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?