Voya Beach Resort

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

9.5

Excepțional

din 592 evaluări

Prezentare generală

Voya Beach Resort

Perfect atât pentru oameni de afaceri cât și pentru familii, acest hotel la plajă se află chiar în inima orașului Sveti Vlas.
Clienții vor găsi o ambianță plăcută în cele 350 de camere de nefumători. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un serviciu de spălătorie și o sală de conferințe. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). Resortul dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce vor să meargă la film vor găsi cu siguranță filmul perfect în programul cinematografelor. Complexul de vacanță are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare.
În camere există un aparat de aer condiționat. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat „King size”. În caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). În băi se găsește un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
3 piscine exterioare aduc împrospătare răcoritoare pe timp de arșiță, în zilele mohorâte clienții pot folosi și cele 2 piscine acoperite. În plus există o zonă de scăldat amenajată pentru copii cu 2 bazine cu apă de mică adâncime. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între volei și baschet. Oferta sporturilor acvatice și de plajă include aerobic în apă. Resortul le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, yoga și aerobic. La locul de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi ospitalitate și o ambianță plăcută în cele 5 restaurante pentru nefumători. La centrul de cazare se oferă spre rezervare All-Inclusive-Special. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care mâncare vegană. Băuturile alcoolice și nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Tobogan cu apă

Fitness

Swimming pool

Free parking

Secured parking

Parking garage

24-hours front desk

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Club pentru copii

Children's playground

Spălătorie

Shops on site

Barber / Beauty shop

Camere pentru nefumători

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Free Wi-Fi

Conference rooms

Internet

Medical assistance

Theatre

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Voya Beach Resort accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Voya Beach Resort nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Voya Beach Resort

Ore de liniște

Hotelul Voya Beach Resort nu impune program de liniște

Hoteluri similare

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?