Holiday Inn Express Beijing Huacai

Descriere hotel

Acest hotel urban se află pe o stradă principală la Beijing.
Cele 319 camere, cele 11 garsoniere, cele 220 de camere single și cele 86 de camere duble sunt împărțite pe 15 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Serviciile disponibile includ o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În spațiile comune este disponibil WiFi. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare (contra cost). Printre serviciile oferite se numără room service contra cost, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. În spațiul pentru afaceri (centrul de afaceri) stau la dispoziție un fax și un copiator.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în mod flexibil. Clienții vor avea parte de odihnă activă și de băi plăcute și sănătoase în piscina interioară. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu tenis, partide de golf și o sală de fitness.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun și o cafenea. Clienților le stă la dispoziție un restaurant pentru nefumători cu aer condiționat, cu scaune înalte pentru copii și o zonă separată pentru nefumători. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Zilnic se organizează un bufet divers la mic dejun, la prânz și cină poate fi comandat un meniu fix.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.