Jumeirah Himalayas Hotel

Descriere hotel

Acest hotel se află la Shanghai, cel mai apropiat aeroport este Shanghai Pu Dong - N (PVG).
Hotelul cu aer condiționat oferă 401 camere și dispune de lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. O cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat se numără printre facilitățile unității de cazare. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cinefilii pot viziona filme la cinematograf. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (gratuit). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, servicii de traducere, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. În spațiul pentru afaceri (centrul de afaceri) stau la dispoziție un fax și un copiator.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un aragaz, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. De asemenea, există și un set de călcat și o presă de călcat pantaloni. Echiparea este completată de un telefon, canale prin satelit, un DVD player și WiFi (gratuit). Clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. Băile dispun de un duș, de o cadă și de un bideu. Un uscător de păr și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
Apa încălzită la o temperatură plăcută din zona cu piscine interioare și exterioare garantează o baie sănătoasă. Este disponibilă și o zonă de scăldat amenajată pentru copii. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis și partide de golf. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă scufundări subacvatice. La hotelul cu o sală de fitness, biliard, squash, yoga și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, terapii prin masaj și hidroterapie. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, muzică live, o discotecă și un club de noapte.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și meniuri pentru copii. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.