The Qube Hotel Shanghai – Pudong International Airport

Descriere hotel

Acest hotel în apropiere de aeroport la Shanghai este ideal pentru turiștii și persoanele aflate în călătorii de afaceri ce aterizează pe Shanghai Pu Dong - N (PVG) sau decolează de pe Shanghai Pu Dong - N (PVG).
Cele 295 de camere sunt împărțite pe 19 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbește mai multe limbi stă la dispoziție la recepție la orice oră pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. O garderobă, o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat se numără printre facilitățile hotelului. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Locul de cazare oferă o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un chioșc cu ziare. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (gratuit). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele cu mochetă dispun de un pat „King size”. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie, camere de nefumători și o cameră de fumători.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, aerobic, un spa, o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o sală pentru micul dejun și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și o zonă separată pentru fumători. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață. La amiază și seara se poate alege între un meniu à la carte sau un meniu fix. La cerere se pregătesc și meniuri pentru copii.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.