Atlantica Mare Village Ayia Napa

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 1575 evaluări

8.7

Descriere hotel

Ideal pentru turiști de la plajă și familii acest hotel la plajă se află într-o zonă liniștită, la Ayia Napa chiar pe malul mării, în centrul localității Ayia Napa se ajunge în aproximativ 4 km. Cel mai apropiat aeroport este Larnaca (LCA), distanța este de aproximativ 60 de km.
Clienții vor avea o ședere relaxantă în cele 341 de camere de nefumători. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Resortul dispune un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere, de asistență medicală, de room service 24h, de un coafor, de o sală de conferințe, de o zonă pentru fumători și de un lounge. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. De pe balconul sau terasa privată ce se găsesc în camere, clienții pot să se relaxeze de minune și să se bucure de priveliștea spre mare. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Mai sunt disponibile și un minifrigider, un aragaz și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, canale prin satelit și WiFi (gratuit) creează confort optim. În cameră se găsesc și papuci de casă. În băi sunt disponibile un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Clienții se pot odihni în mod activ în zona cu piscine cu 2 piscine în aer liber. Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vreme. În plus, există o zonă cu apă de mică adâncime pentru copii. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis și volei de plajă. Datorită unor sporturi ca aerobic în apă, și, contra cost, schi nautic, plimbări cu scuterul acvatic, iahting și scufundări subacvatice, iubitorii sporturilor acvatice se vor simți în mediul lor. În complexul cu o sală de fitness, tenis de masă, yoga și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Resortul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care o saună, o baie de aburi și terapii anti-îmbătrânire, și, contra unei taxe suplimentare - un spa și un salon de înfrumusețare. Copiii se pot juca la miniclub și pot dansa și cânta în minidiscotecă.
Zona cu restaurante dispune de 6 restaurante și de un bar. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. Lista cu bucate mai cuprinde și mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.