Atlantica Sungarden Beach

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 1798 evaluări

8.3

Descriere hotel

Acest hotel se află la Ayia Napa, la doar câteva secunde de plaja cu nisip.
Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.
Camerele sunt amenajate cu o sufragerie, o bucătărie și o baie, de asemenea, un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire contribuie la o atmosferă agreabilă. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucurile de valoare pot fi depozitate în siguranță într-un seif pus la dispoziție contra cost. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (gratuit) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. Activitățile numeroase și diverse propuse în unitatea de cazare garantează distracții sportive, ca de ex. ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, volei de plajă, volei și baschet. Sunt disponibile diverse tipuri de sporturi, printre care sporturi acvatice ca canoe și aqua-fitness, iar contra plată scufundări subacvatice. Locul de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă și un joc de darts, iar contra cost biliard. Hotelul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o baie de aburi și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - o saună și terapii prin masaj. Unitatea de cazare pune la dispoziție un program de divertisment pentru adulți.
Zona cu restaurante dispune un restaurant pentru nefumători și de un bar. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, hotelul pune la dispoziție picnic. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.