Grecian Bay Hotel

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 1536 evaluări

8.3

Descriere hotel

Acest hotel la plajă este situat într-o zonă liniștită la Ayia Napa, chiar pe plaja cu nisip și intrare lină în apă, până în centrul localității este cam 1 km. Direct în fața centrului de cazare se află locuri de divertisment și de ieșit în oraș, în plus, există conexiune la mijloacele locale de transport în comun.
Cele 271 de camere sunt împărțite pe 4 etaje la ele se poate ajunge cu 3 lifturi. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În funcție de disponibilitate, clienții ce călătoresc cu mașina personală pot folosi parcarea. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, room service 24h, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile dispun de un duș, de o cadă și de un bideu. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de nefumători.
În una din cele 3 piscine exterioare și interioare clienții pot să găsească echilibrul binefăcător dintre sport și relaxare. De asemenea, zona cu piscine cu apă dulce parțial încălzite oferă și bazine pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, tenis și partide de golf. Sunt disponibile diverse tipuri de sporturi, printre care sporturi acvatice ca schi nautic, plimbări cu scuterul acvatic, hidrobicicletă, plimbări cu banana, canoe, iahting și catamaran, iar contra plată scufundări subacvatice. Unitatea de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard și squash. Hotelul oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare și un solariu, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub și muzică live.
Locurile unde se poate lua masa cuprind 4 restaurante, o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.