Olympic Lagoon Resort Ayia Napa

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 191 evaluări

8.9

Descriere hotel

Acest sat de vacanță din categoria de primă clasă le urează bun venit clienților la Ayia Napa.
Sunt disponibile 259 de camere, 50 de Suite Junior, 2 suite și 177 de camere duble. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje și un seif. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un magazin de suveniruri și în alte magazine. Satul de vacanță are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 2 săli de conferință.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Complexul oferă camere de nefumători și camere pentru fumători.
În una din cele 3 piscine în aer liber sau în piscina interioară clienții au parte de răcorire înviorătoare pe orice fel de vreme. Există o zonă de scăldat special amenajată pentru copii. Relaxare agreabilă în cada cu hidromasaj, distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cât de mult se pot distra în apă. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Complexul oferă posibilitatea de a face sport în aer liber prin sporturi ca tenis, volei de plajă, volei, baschet, minigolf și tir cu arcul. O sală de fitness, tenis de masă și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a satului de vacanță. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și solariu. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, muzică live, o discotecă și un club de noapte.
Locurile unde se poate lua masa cuprind 8 restaurante, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Printre avantajele unui sejur all inclusive se numără diverse oferte, ca de exemplu o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. De asemenea, complexul pune la dispoziție gustări. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.