Kotsias Villas

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 48 evaluări

9.0

Descriere hotel

Locul de cazare le urează bun venit clienților la Paphos.
Locul de cazare oferă 168 de camere ce se află atât într-o clădire principlă cu 2-etaje cât și în mai multe clădiri auxiliare. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților locului de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Clienții locului de cazare sunt invitați să se relaxeze în grădină. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere există o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Camerele au o canapea. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. Există un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un aragaz, un cuptor cu microunde, un aparat pentru cafea/ceai și o mașină de spălat vase. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin cablu TV și opțiune Pay per View, un DVD player și WiFi (gratuit). În camere turiștii vor găsi ziarul cotidian. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.
Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 7 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, tenis, o sală de fitness și biliard.
În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.