Korineum Golf & Beach Resort

Descriere hotel

Acest club-resort este la Kyrenia.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Clubul dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale clubului se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (gratuit). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pentru asistență în afaceri se oferă un fax.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Camerele au și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită presei de călcat pantaloni. Echiparea este completată de un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Hotelul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, partide de golf și călărie. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de windsurfing și scufundări subacvatice. La clubul cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard și un joc de darts, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, terapii prin masaj și hidroterapie.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Mic dejun, prânz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și meniuri pentru copii. De asemenea, hotelul pune la dispoziție oferte speciale de masă.
La club sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.