Park Palace Hotel

Descriere hotel

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în centrul orașului Kyrenia, la aproximativ 1,2 km de plajă.
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 4 etaje cu un lift și 43 de camere de nefumători. Locul de cazare dispune de un seif, de un spațiu cu televizor, la anumite ore de room service și de o sală de conferințe. În spațiile comune clienții au la dispoziție internet. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, există un seif și un minibar contra cost. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr.
Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare.
Zona cu restaurante dispune de un bar. Restaurantul pentru nefumători dispune de scaune înalte pentru copii. Hotelul oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. La mic dejun și o cină se organizează un bufet divers. La cerere se pregătesc și meniuri pentru copii.