Rocks Hotel & Casino

Descriere hotel

Hotelul la plajă se află lângă o stradă principală la Kyrenia.
Hotelul cu aer condiționat oferă 155 de camere, 12 suite și 142 de camere duble și dispune de lift. La recepția deschisă 24 de ore serviciile de check-in/check-out sunt disponibile la orice oră. O garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile unității de cazare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită presei de călcat pantaloni. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. O sală de fitness, squash și gimnastică fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a locului de cazare. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare precum și un spa, o saună și o baie de aburi. De asemenea, contra cost clienții pot folosi un hamam și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, muzică live, o discotecă și un cazinou oferă distracție pe măsură.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și o zonă separată pentru fumători. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață. La amiază se poate alege între à la carte și meniu, iar seara între bufet, à la carte și meniu. Pentru preferințe speciale, locul de cazare are la dispoziție și feluri de mâncare dietetice. De asemenea, hotelul pune la dispoziție oferte speciale de masă.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.