The Arkin Colony Hotel

Descriere hotel

Acest hotel urban pentru cele mai ridicate așteptări se află la Kyrenia, pe o stradă principală, la cca 3 km de plajă. În apropiere se găsesc diverse locuri de făcut cumpărături.
Cele 94 de camere și cele 27 de suite sunt împărțite pe 3 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este disponibilă la orice oră și oferă flexibilitate în ce privește serviciile de check-in/check-out. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj și o parcare. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de închiriat mașini, room service contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. Pentru bicicliști sunt disponibile locuri de parcare pentru biciclete.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, adaptorul de priză și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. În plus, clienții se bucură în băi de articole de cosmetică și o varietate de prosoape. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu partide de golf, o sală de fitness, un spa, o saună, o baie de aburi, terapii prin masaj și un solariu. Pentru timpul liber se propun un program de recreere și un cazinou.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant pentru nefumători, o cafenea și un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Un mic dejun continental de la bufet garantează o zi bună de dimineață. La amiază se poate alege între à la carte și meniu, iar seara între bufet, à la carte și meniu. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, meniuri pentru copii și mâncare halal. Suplimentar sunt disponibile oferte speciale de masă și gustări. Stau la dispoziție băuturi alcoolice.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.