Lapida Hotel

Descriere hotel

Hotelul pentru familii se află într-o zonă animată, la cam 1,5 km de mare, direct în Kyrenia. De aici, familii pot începe foarte ușor un tur de explorare pentru a cunoaște mai bine locul unde-și petrec vacanța. La aeroportul LEFKOSE (ECN) se poate ajunge în 55 de km.
Clienții vor avea o ședere relaxantă în cele 11 camere duble. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Hotelul oferă o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
Aparatul de aer condiționat, o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual și ventilatorul creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește un balcon sau o terasă. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Varietatea de prosoape creează un confort deosebit în băi. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. În ce privește activitățile de petrecere a timpului liber, unitatea de cazare mai oferă, pe lângă o sală de fitness, un joc de darts, un spa, terapii prin masaj și un solariu, și călărie contra cost. Echipa de animatori a locului de cazare propune programe de divertisment pentru copii și adulți.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant pentru nefumători, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Zilnic sunt servite un bufet bogat la micul dejun și un meniu de prânz. La cerere pot fi pregătite meniuri pentru copii și mâncare halal.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.