Socrates Apartments

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 176 evaluări

8.5

Descriere hotel

Complexul de apartamente se află în Neo Chorio, la cca 4,3 km de plajă.
Clienții au la dispoziție 14 camere într-o clădire principală cu 1 etaje și 3 clădiri auxiliare. Complexul de apartamente oferă diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea complexului.
În camere se găsesc o bucătărie și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Balconul sau terasa sunt incluse în dotările standard ale majorității camerelor. Camerele au o canapea. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. Se găsesc de asemenea și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un televizor cu ecran plat și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În băi există o cadă.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Complexul le propune partide de golf celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc.
Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: Visa și MasterCard.