Tavros Hotel

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 300 evaluări

9.1

Descriere hotel

Aparthotelul, ideal pentru familii, este amplasat central la Neo Chorio, la cam 2 km de mare, pe o stradă principală. La aeroportul Paphos (PFO) se poate ajunge în cam 57 de km.
Aparthotelul oferă 30 de apartamente ce se află atât într-o clădire principlă cu 2-etaje cât și în 6 clădiri auxiliare. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea aparthotelului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service.
Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Există dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. În chicinetă se află un frigider, un aragaz și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă 30 de camere de nefumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu partide de golf și un solariu.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.