Fitos Inn Guest House

Prezentare generală

Fitos Inn Guest House

Acest hotel le urează bun venit clienților la Paphos.
Sunt disponibile 18 camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje și un seif. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Clienții unității de cazare sunt invitați să se relaxeze în grădină. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. O sală de reuniuni oferă posibilitatea de a ține conferințe, prezentări sau reuniuni.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale unității de cazare. Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan și tenis.
Un restaurant stă la dispoziție. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Restaurant

Room service

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Spălătorie

Conference rooms

Internet

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Fitos Inn Guest House accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Fitos Inn Guest House nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Fitos Inn Guest House

Ore de liniște

Hotelul Fitos Inn Guest House nu impune program de liniște