St. George Beach Hotel & Spa Resort

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.4

Foarte bun

din 415 evaluări

Prezentare generală

St. George Beach Hotel & Spa Resort

Acest resort se află la Paphos, în imediata apropiere față de plajă, într-o zonă liniștită. Imediat în fața ușii se află o stație de autobuz.
Aceată unitate cu o recepție dispune de 260 de camere. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – room service contra cost, un coafor, 2 săli de conferință, un proiector și un flipchart/markere. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon, canale prin satelit și WiFi creează confort optim. În băi sunt disponibile un uscător de păr și halate de baie pentru folosința zilnică.
Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxante. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Resortul propune diverse oferte de făcut sport în aer liber, printre care tir cu arcul și, contra unei plăți, tenis și partide de golf. Alternativ clienții pot încerca snorkelling și, contra cost, scufundări subacvatice. Locul de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, yoga și aerobic. În complex sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi și salon de înfrumusețare. Clienții vor avea parte de divertisment seara ascultând muzică live.
Resortul dispune de un bar. Cei ce rezervă un concediu all inclusive sunt așteptați de oferte speciale, ca de exemplu băuturi alcoolice și gustări. Pentru masă se poate alege între mic dejun, prânz și cină. Stau la dispoziție băuturi nealcoolice.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Bikes available

Barber / Beauty shop

Conference rooms

Internet

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul St. George Beach Hotel & Spa Resort accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul St. George Beach Hotel & Spa Resort nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului St. George Beach Hotel & Spa Resort

Ore de liniște

Hotelul St. George Beach Hotel & Spa Resort nu impune program de liniște