Hotel In

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 484 evaluări

8.3

Descriere hotel

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află în centrul orașului Biograd na Moru, la doar 200 de m de plajă (nisip, pietriș/pietre). La cele mai apropiate locuri de făcut cumpărături se poate ajunge în aproximativ 500 de m. Până la cel mai apropiat aeroport, Zadar (ZAD), sunt aproximativ 30 de km, Split - Sinj (SPU) se află la o distanță de în jur de 160 de km.
Hotelul oferă 4 camere single și 40 de camere duble pe 4 nivele la care se poate ajunge cu 2 lifturi. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție un schimb valutar, un spațiu cu televizor, room-service, un serviciu de spălătorie și 3 săli de conferință. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Bicicliștii au la dispoziție locuri de parcare pentru biciclete.
În camere există un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. De la balconul sau de pe terasa care se găsesc în majoritatea camerelor, clienții au vedere spre mare. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă 44 de camere de nefumători.
Piscina cu apă dulce din zona interioară, cu apa de temperatură moderată și plăcută, garantează distracție și răcorire la scăldat. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. În ce privește timpul liber, unitatea de cazare mai oferă, pe lângă un spa și terapii prin masaj, și o sală de fitness, o saună și o baie de aburi contra cost.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. La mic dejun și cină clienții se servesc de la bufetul bogat. Diverse mâncăruri à la carte pot fi alese la prânz și cină. Lista cu bucate mai cuprinde și feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.