Hotel Istra

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 2848 evaluări

8.4

Descriere hotel

Acest hotel, ideal pentru turiști de la plajă, se află în centrul orașului Opatija, în apropiere de mare.
Hotelul cu aer condiționat cu un lift dispune de 130 de camere. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Locul de cazare dispune de o cameră de bagaje, de un seif, de un spațiu cu televizor, de room service 24h, de un serviciu de spălătorie și curățătorie, de un coafor și de o sală de banchete. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Pe balcon sau pe terasa privată a majorității camerelor clienții pot să se relaxeze de minune și să savureze vederea spre mare. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, există un birou și un seif contra cost. Un telefon, un televizor cu canale prin cablu și WiFi (gratuit) creează confort optim. În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant pentru nefumători, o cafenea și un bar. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină. Lista cu bucate mai cuprinde și mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.