Villa Letan

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 188 evaluări

7.9

Descriere hotel

Acest hotel se află într-o zonă liniștită în Peroj.
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 2 etaje cu un lift și 60 de camere. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe, un centru de afaceri și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj și o parcare (gratuit). Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.
În camere se găsesc o zonă de living și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Există dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. În plus sunt disponibile un seif și un birou și, contra unui supliment de preț, un minibar. Telefonul, canale prin satelit, radioul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, tenis, o sală de fitness, un spa, o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Pot fi rezervate diverse mese. Clienții pot alege între demipensiune și pensiune completă. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. Stau la dispoziție băuturi nealcoolice.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, Diners Club și MasterCard.